Litteratur kan forandre liv. Derfor indsamler vi gode bøger og donerer skræddersyede biblioteker til institutioner, som arbejder med udsatte børn og unge. 

bredkontra.jpg

Bloggen

Jeg flygtede ind i bøgerne

“Jeg er sikker på, at bøgerne gav mig et frirum, så kaosset ikke tog over. Og de lærte mig om følelser; hjalp mig til igen at kunne genkende dem og forholde mig til dem.”

Læs mere her ...

Læsning til at løsne knuderne i maven

Hvordan læser man, når man er i krise? Vi har doneret seks biblioteker til forskellige krisecentre, for at skabe noget lys og håb for børnene og deres mødre.

Læs mere her ...

7 tips til at få dine børn væk fra skærmen

Har du også svært ved at få dit barn væk fra skærmen? Er du udmattet af konflikterne? Vi har samlet vores 7 bedste tips til et mindre skærmforbrug.

Læs mere her ...


Donér dine bøger

Bøger er Læs for Livets råmateriale til at skabe social forandring og bedre liv for udsatte børn og unge. Donér dine bøger, og vær med.

Læs mere ...

Bliv støttemedlem

Som støttemedlem får du bl.a. særlige invitationer og en velkomstpakke, samtidig med at du støtter udsatte børn og unges læselyst.

Læs mere ...

Tilbud lige nu

I september og oktober får du et læsekit, når du køber et støttemedlemsskab. Læsekittet indeholder alt til en hyggelig læsestund.


Sådan foregår det

1.
Ansøg om bibliotek

2.
Modtag bibliotek

3.
Få vedligeholdt biblioteket


Jeg har altid forestillet mig paradis som et bibliotek.

Jorge Luis Borges