Job hos os

teamkontra.jpg

Vi søger kommunikationsmedhjælper

Er du skarp til at formulere dig på skrift, er kreativ og har erfaring med sociale medier og visuel kommunikation? Vil du arbejde struktureret med events for bl.a. udsatte børn og unge og bogbranchen? Læs for Livet søger en dygtig studentermedhjælper som kommunikationsmedhjælper. Vi søger dig, der vil fortælle de gode historier om Læs for Livet i forskellige formater og på en række forskellige platforme, samt hjælpe med at planlægge og afholde events og udvikle materiale til vores arbejde.

Vi er en lille innovativ nonprofit-organisation i vækst. Vi indsamler gode bøger og donérer skræddersyede biblioteker til institutioner, som arbejder med udsatte børn og unge. Derudover arbejder vi bredt for at skabe bedre social mobilitet og forandring gennem læsning.

Dine opgaver
I tæt samarbejde med resten af Læs for Livets team vil dine opgaver indebære at:

  • Udvikle vores hjemmeside, skrive nyheder og rekruttere gæstebloggere

  • Finde de gode historier og vinkler på Læs for Livet og vores løbende arbejde – og få historierne ud i medierne

  • Lettere grafisk arbejde - bl.a. skabelse af annoncer og fotoredigering

  • Arbejde med SoMe

  • Være med til at arrangere og afholde events for fx udsatte børn og unge, bogbloggere, vores støttemedlemmer mm.

  • Udvikling og produktion af nyhedsbreve, flyers, plakater mm.

Din profil
Du er i gang med overbygningen i et relevant studie som fx kommunikation, retorik eller journalistik. Du har erfaring fra tidligere studiejob, frivilligt redaktionsarbejde eller andet med tilsvarende indhold. 

Derudover arbejder du kreativt, selvstændigt og kan omsætte idéer og strategier til handling og den gode historie. I arbejdet vil du have kontakt til mange forskellige målgrupper fra de udsatte børn og unge og socialpædagoger til forlagsfolk, journalister og mange flere. Det er derfor vigtigt, at du er indlevende og har flair for relationer.

Vi tilbyder
Hos Læs for Livet får du mulighed for at præge vores udvikling og komme ind i et team, hvor udvikling og social forandring er i fokus. Vi har et positivt og inspirerende arbejdsmiljø, og du vil få gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Arbejdet er meningsfyldt, og du vil være med til at skabe en reel positiv forandring i udsatte børn og unges livsbaner.

Praktisk
Arbejdstiden er 15 timer om ugen og ligger hovedsagligt inden for almindelig kontortid. I forbindelse med events kan der forekomme weekend- eller aftenarbejde. Vi er fleksible og giver naturligvis plads til, at du op til eksamener kan have brug for at arbejde mindre tid.

Ansøgningsfrist er d. 24. november 2017.

Ansøgningen sendes til Rachel Röst. Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at tage kontakt. 
Tlf.: 31 57 90 49 og mail: rr@laesforlivet.dk.